bf

garagbanner

betonflex
betonreparaties
injecteren

vloeren

fotogallerij


Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Betonflex

Postbus 4174
3061 WL Rotterdam

m: 06 - 50945061

info@betonflex.nl

algemene voorwaarden 

 

vca

lsvb


Betonflex vloeren
Betonflex legt voor zowel bedrijven als particulieren diversen vloeren o.a. coating- siergrind- troffel- en gietvloeren. Op onze website informeren wij u over de mogelijkheden. Indien u intresse heeft, neemt u dan via de bovenstaande link contact met ons op.

Coatingvloeren
Een coatingvloer leggen wij meestal in magazijnen, werkplaatsen, (parkeer) garages en showrooms. Tegenwoordig willen particulieren hun vloer thuis ook regelmatig voorzien van coating. Naast een mooie strakkevloer wordt de coatingvloer in uw favoriete kleur gelegt. Coatingvloeren en vloercoatings zijn een 2- componenten, oplosmiddelvrije vloerbeschermlaag. De coatingvloeren en vloercoating zijn op basis van epoxy. Zeer geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement, beton - en anhydrietgebonden ondervloeren. Een epoxy vloercoating is geschikt voor lichte of halfzware belasting en is verkrijgbaar in zowel gladde als antislip versie.

Onderhoud: Vanwege het naadloze systeem en door de gesloten structuur van het bindmiddel neemt een vloercoating geen vuil op. Dweilen is voldoende om deze vloer te reinigen. Ook zijn boenmachines geen enkel probleem voor de vloercoating.

Siergrindvloeren
Een siergrindvloer bestaat uit een verlijmde laag grind. Wij leggen deze vloeren in uw favotiete kleur. Dit kan zowel in Showrooms als in woonhuizen en andere veel belopen ruimten. Siergrindvloeren zijn leverbaar in de standaard open uitvoering en in een nagenoeg onzichtbare dichte uitvoering ook wel dichtgezette of DZM grindvloer genoemd. Het voordeel van de dichte siergrindvloer is dat deze aan de bovenzijde is voorzien van een speciale dichte transparante laag zodat vuil en vocht niet in de vloer kan dringen. Een dichte DZM siergrindvloer heeft nagenoeg hetzelfde uiterlijk als de open uitvoering en is hierdoor zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren. De siergrindvloer kan op nagenoeg iedere ondervloer worden aangebracht.

Onderhoud: Een siergrindvloer is zeer eenvoudig in onderhoud en vlekken zoals rode wijn en koffie zijn snel en makkelijk te verwijderen m.b.v. een borsteltje en wat lauw water De siergrindvloer wekelijks stofzuigen en minimaal 1 keer per jaar goed schrobben is voldoende uiteraard is dit wel afhankelijk van de bevuiling want bij een gezin met 4 kinderen en een hond is meer onderhoud nodig dan bij een huishouden van 2 personen. Een goede siergrindvloer is ook bestand tegen de meeste chemische middelen.

Troffelvloeren
Een troffelvloer is slijtvast en kan een enorme belasting aan en is uitermate geschikt voor die ruimten waar hoge eisen op het gebied van mechanische en chemische belasting gesteld word maar ook esthetisch een goed resultaat gewenst is. Daarom leggen wij troffelvloeren vooral in garages, werkplaatsen, bedrijfsruimten, industriehallen, chemische industrie maar ook op scholen, horeca gelegenheden of (bedrijfsmatige) keukens, “natte” ruimten enz. Troffelvloeren worden, met de hand (troffel) aangebracht. Het voordeel hiervan is dat met troffelvloeren het mogelijk is om een vloeiende overgang van horizontaal naar verticale werk te maken. Sanitaire plinten en goten kunnen worden meegenomen zodat er een naadloze, waterdichte en hechte wand/vloerverbinding ontstaat. De troffelvloer is in diverse kleuren leverbaar.

Onderhoud: Een troffelvloer is volledig afgesloten waardoor vuil geen kans heeft om in de vloer door te dringen. Gewoon stofzuigen en dweilen is voldoende om deze vloer schoon te houden. Ook met boenmachines is dit geen enkel probleem.

Gietvloeren
Een kunststof gietvloer wordt ambachtelijk met de hand in de door u gewenste kleur over de ondervloer uitgegoten. En is van oorsprong een vloerafwerking die gebruikt wordt voor industriële toepassingen. Het voordeel van gietvloeren is dat ze naadloos en vloeistofdicht zijn en kunnen in een keer worden aangebracht. Een gietvloer is minimalistisch en is ruimtevergrotend. Gietvloeren kunnen in de basis uit meerdere producten bestaan. Zo is er de epoxy gietvloer en de polyurethaan gietvloer ook wel PU gietvloeren genoemd maar er zijn ook cementgebonden gietvloeren. Cementgebonden gietvloeren worden ook wel betongietvloeren genoemd. Gietvloeren voelen ondanks de geringe laagdikte niet koud aan en werken goed samen met traditionele vloerverwarming.

Onderhoud: Een gietvloer is eenvoudig te reinigen door gebruik te maken van een "Swiffer" ofwel een microvezeldoek. De statische werking van deze doeken zorgt ervoor dat stof makkelijk wordt opgenomen. Indien men er voor kiest te gaan stofzuigen, zorg er dan voor dat er een zachte borstel wordt gebruikt. Wanneer men gebruik wilt maken van een handveger en blik dan kan er het beste gebruik worden gemaakt van een zachte handveger.

Scheepvaart
Speciaal voor de scheepvaart maakt Betonflex vloeistofdichte vloeren. Deze vloeren zijn naadloos, waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn. De vloeistofdichte vloeren kunnen met sanitaire plint gelegd worden.

 

| KvKRotterdam 24375139 | IBAN: NL73ABNA0439157919 | BTW NL070771790B01 |